Dik.nl introduceert Dik Channels voor Picnic 08

23 september 2008, 16:16

Rond Picnic is er een soort internetvideo explosie van de sprekers, presentaties en interviews. Omdat ik zelf een enorme informatiejunkie ben wil ik die het liefst allemaal bij elkaar hebben om ze op mijn gemak te bekijken. Omdat ik weet dat ik daar niet de enige in ben deel ik graag iets volkomen nieuws met jullie; Dik Channels voor Picnic 08.

Dik Channels?

Binnenkort gaan we met Dik.nl een geheel nieuw product lanceren. Met Dik kan je video afkomstig van verschillende bronnen vinden, verzamelen en publiceren. Voor de Picnic 08 Dik Channels hebben we het vinden en verzamelen al voorbereid, we gebruiken in dit geval alleen het publiceren onderdeel van Dik.

We hebben om te beginnen een zestal Dik Channels samengesteld. Een verzamelkanaal waarin video van de verschillende sprekers van Picnic 08 is verzameld, vier spreker kanalen van Clay Shirkey, Werner Vogels, Loic Le Meur en Genevieve Bell en een Picnic 07 kanaal waar de leukst internetvideo van de vorige editie is verzameld.

In de loop van Picnic 08 komen er nog nieuwe Dik Channels bij. Hou daarvoor www.dik.nl/picnic in de gaten.

Over Dik.nl

Er is tegenwoordig veel internetvideo op veel verschillende plaatsen maar geen echte verzamelplek. Dat gat gaat Dik vullen. Kort gezegd kan je straks met Dik al je favoriete video op één plek verzamelen, je verzameling delen en erover discussiëren met anderen en naar verschillende websites publiceren. Dik wordt de internetvideo community van Nederland.

Wil je graag Dik als eerste uitproberen en beta tester worden? Schiet mij dan even persoonlijk aan tijdens Picnic 08.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

10 Reacties

  Marco

  Beta testen is natuurlijk een fase waarin fouten en bugs verwijderd gaan worden. Maar een beta lanseren met iframes waar afschuwelijke design fouten zitten, en players die de boxen uitspringen in IE dat zijn toch grove fouten. Hier is echt een kiddo aan het designen geweest. Rounded corners van de box en navigatie knoppen zien er niet uit.


  23 september 2008 om 18:43
  Aljo Hartgers

  Ik zou heel graag beta-tester willen worden (en heb geen last van bovengenoemde fouten zoals Marco aangeeft), maar het e-mailadres van Sabine Jaarsma werkt niet!

  (Jaja, ik snap dat je AT moet vervangen voor @ ;-)).


  23 september 2008 om 18:57
  Remco Bron

  @Aljo: er zit een foutje in de mailserver denk ik. Sabine.Jaarsma @ dik.nl werkt namelijk wel. Stuur het daar even heen.


  23 september 2008 om 19:32
  Aljo Hartgers

  @Marco: Bij mij geen probleem (Mac OS 10.5.5 / Safari 3.1.2).

  @Remco: done! Ben benieuwd.


  23 september 2008 om 19:51
  Marco

  @Aljo Maar 85% gebruikt nog steeds IE. In FF en Chrome ziet het er redelijk uit, afgezien van de right and left top corner.


  23 september 2008 om 20:06
  vincente

  @marco natuurlijk is het voor IE gemaakt hoewel we zelf veel meer Firefox gebruiken op alle platforms. We zitten er bovenop. Kun je me je Email sturen? Ik ben vincent at pczapper.nl


  24 september 2008 om 04:15
  vincente

  @marco Nu wel goed? Complete redesign voor jou gedaan!


  24 september 2008 om 15:42
  Marco

  @Vincent Fast working team of zat het al in de pipeline? Mijn complimenten in ieder geval.


  24 september 2008 om 19:44
  vincente

  @marco dank je wel. Jouw ongezoute kritiek werkte goed om programmeurs tot diep in de nacht bezig te houden. Maar het is veel mooier nu. Nu nog 150 andere bugs fixen en dan kunnen we echt mensen toelaten.


  25 september 2008 om 05:36

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!