Viral Friday: Cell Phone Popcorn

13 juni 2008, 07:01

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Cardo Systems met Cell Phone Popcorn. Is het mogelijk popcorn te maken met je mobiele telefoon? Vier home video’s zorgden afgelopen week voor de nodige buzz, views en vragen. Op plek 2, BMW Vision GINA Light. BMW gunt de buitenwereld een blik in de toekomst met de onthulling van de nieuwe concept auto. De video met uitleg over het concept is sinds 9 juni massaal bekeken. Samsung: Drag and Drop World maakt de top 3 deze week compleet. Ter promotie van de iPhone-rivaal Samsung F480 creëerde The Viral Factory een fraaie stop-motion viral video.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!