Viral Friday: Interactive Card Trick

6 juni 2008, 09:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor YouTube met Interactive Card Trick. YouTube heeft afgelopen dinsdag een nieuwe (beta) functionaliteit geïntroduceerd: Video Annotations. De eerste interactieve video van een kaartentruc van een goochelaar is afgelopen week massaal bezocht. Op plek 2, Why Every Guy Should Buy Their Girlfriend Wii Fit. Giovanny, werkzaam bij Tinsley Advertising, maakte een 60 seconden homevideo filmpje van zijn hoelahoepende vriendin in haar ondergoed bij hem thuis. Het filmpje is een hit op internet. Bad Day At The Office maakt de top 3 deze week compleet. Een Russische bediende gaat volledig door het lint en reageert zijn frustraties af op collega’s.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!