Viral Friday: Ken Lee

21 maart 2008, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Valentina Hasan met Ken Lee. De 29-jarige deelneemster aan het Bulgaarse programma “Music Idol” scoort met haar vertolking van Mariah Carey’s Without You een ware hit in eigen land en op internet. Op plek 2, Boston Dynamics met Big Dog. Het Amerikaanse bedrijf heeft met geld van het Amerikaanse ministerie van Defensie een mechanische lastdier ontwikkeld om de spullen van soldaten te dragen op ruig terrein. Awareness Test maakt de top 3 deze week compleet. Gorgeous Enterprises en WCRS uit Londen creëerde voor Transport for London de awareness campagne voor fietsers, getiteld “Do the Test”.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!