ADV: Met korting naar The Next Web Conference 2008

19 maart 2008, 05:02

{title}Hoewel een deel van de Marketingfacts-lezers binnenkort vertrekt naar China in het kader van de samen met InterimIC georganiseerde reis naar China, hoeven de achterblijvers zich zeker niet te vervelen! Donderdag 3 en vrijdag 4 april wordt The Next Web Conference 2008 gehouden.

Het programma zelf is nog niet definitief, maar diverse interessante sprekers als Robert Scoble, Werner Vogels (Amazon.com, Leah Culver (Pownce.com) en visionair Nova Spivack. Yuri van de Geest schrijft in een comment op Upstream bij een artikel over Nova Spivack’s Web3.0: “Ik verwacht dat Spivack op NextWeb conferentie DE klapper zal worden. Helaas moeten wij het missen wegens China business trip.” En daar kon hij weleens gelijk in krijgen.

Als blogpartner van The Next Web hebben we een leuke aanbieding: Als je je nu registreert voor The Next Web en gebruikt maakt van de discountcode marketingfacts08 ontvang je 200 euro korting op de toegangsprijs! En die besparing kan weer prima ingezet worden om een startup te sponsoren via deze aktie van Erwin Blom.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Patrick

  De agenda is overigens voor 99% rond. Misschien dat er nog 1 tropische verassing bij komt, maar daar zal het dan wel bij ophouden.

  Mijn hoogtepunten:

  Diggnation, de 24 startups, Nova Spivack, robert Scoble, Adeo Ressi en 750 man op internationale schaal zaken met elkaar zien doen.

  Voor degene die er bij zijn, laten we op z’n minst een biertje drinken en elkaar ontmoeten. mail me op patrick at thenextweb dot org en we plannen een mini break.


  19 maart 2008 om 22:50

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!