• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: iBand

Viral Friday: iBand
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor iBand. Met de komst van allerlei nieuwe muzikale iPhone applicaties wordt het steeds simpeler om je Apple iPhone om te turnen in een waar muziek instrument! En zo ontstaat al snel de eerste iBand. Op plek 2, Ronald McDonald Insanity. Een vreemd vijf minutendurend Japans McDonald's mashup filmpje met de mascotte Ronald McDonald verspreid zich sinds begin dit jaar razendsnel over het internet. Tele2 Zweden maakt met The Beatboxin' Dog de top 3 deze week compleet. Reclamebureau Forsman & Bodenfors ontwikkelde voor Tele2 Zweden een erg grappig sampler concept om nieuwe klanten te werven.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.