Viral Friday: Bill Gates’ Last Day at Microsoft

11 januari 2008, 09:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Bill Gates’ Last Day at Microsoft.
Bill Gates hield afgelopen zondag zijn twaalfde en laatste ‘keynote speech’ op de CES in Las Vegas. Voorafgaand aan zijn openingsspeech liet Gates het publiek een hilarisch filmpje zien, waarin de laatste werkdag van Gates bij Microsoft getoond werd met diverse beroemdheden. Op plek 2, Mark Malkoff Lives in IKEA. Komiek en filmmaker Mark Malkoff zocht een goedkope manier om te overnachten in New York City. Een IKEA winkel in New Jersey bood ‘m een week wonen aan. Op MarklivesinIKEA.com is zijn avontuur te volgen. Cloverfield Clues maakt de top 3 deze week compleet. Volgende week vrijdag 1-18-08 gaat de mysterieuze film van J.J. Abrams eindelijk in première. Al geruime tijd doen de wildste geruchten over dit geheimzinnige project de ronde.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

2 Reacties

  Marcko

  Toch erg benieuwd op basis waarvan jullie deze top 3 bepalen…


  11 januari 2008 om 20:03
  HasBuz

  Leuke filmpje die van Bill Gates.


  11 januari 2008 om 23:51

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!