CES2008 met Navigatie en TV nieuws

9 januari 2008, 15:22

CES 2008 dag 2 met:

 • PSP Navigation addon $119 voor de GPS-ontvangst met het programma en de kaarten. Aardig is een prachtige 3D map van o.a. Amsterdam met echt alle gebouwen die in details zijn uitgewerkt. Voor $250 krijg je er een PSP bij. Komt in maart naar Nederland.
 • Garmin voice activation navigation; je spreekt tegen het apparaat en het werkt echt. De stem van Garmin geeft je de rillingen over de rug.
 • Biggest screen in the world; 150 inch OLED Samsung screen, een stuk groter dan het model van Sony. Wat zijn deze schermen MOOI en net zo plat als 3 creditcards
 • Einde van alle draadjes Sony/Toshiba; Alle apparaten in de huiskamer en tussen kamers worden met 1 gigabit verbindingen aan elkaar verbonden. nooit meer kabels.
 • State of the art EPG van TVGUIDE. Wie de EPG heeft beslist over het gedrag van de kijker. Wat is de state of the art?
 • Downloading content CBS. Studio’s proberen flexibel te worden maar lukt nog niet zo.
 • Philips TV met ingebouwd internet komen ze mee in Q3/08. Dus niet als apart kastje maar gewoon een TV met ethernet aansluiting, opera browser, uitzending gemist, youtube etc.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Karel Geenen

  Fantastisch Vincent! Naar zulke uitvindingen kan ik dus uren kijken… Geinig dat je ook hoort (bij 5:01) als het presenteren eens fout gaat en je gewoon opnieuw begint. Of was het eigenlijk de bedoeling dat het eruit geknipt zou worden 😉


  9 januari 2008 om 17:18
  evroekel

  Die EPG ziet er inderdaad goed uit, nu hopen dat het een beetje snel doorkomt.

  ’t is inderdaad niet te hopen dat al die TV-fabrikanten hun eigen ‘internetje’ gaan opzetten à la mobile operators, maar gewoon volledig internetaccess mogelijk maken eventueel met extra feature bij de fabrikant.

  Leuk om ook de fontein bij Bellagio weer even te zien 😉


  9 januari 2008 om 17:28

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!