Viral Friday: David Blaine Street Magic

4 januari 2008, 10:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor ThoseLilRabbits met David Blaine Street Magic (Part 3). De wereldberoemde Amerikaanse illusionist David Blaine brak door met de televisiespecial “David Blaine: Street Magic”. Een groep jongeren parodieerde de illusionist en scoort daar een flinke hit mee op YouTube. Op plek 2, Barely Political met Obama Girl Returns for Iowa!. De sexy Obama Girl is terug! In het nieuwste filmpje neemt ze het op tegen de campagne van Hillary Clinton, om zo haar Barack te helpen in zijn strijd om het presidentschap. JibJab 2007 Year in Review maakt de top 3 deze week compleet. JibJab is beroemd om hun komische politieke internetvideo’s. De gebroeders Spiridellis hebben een nieuwe hilarische animatievideo uitgebracht met een terugblik op 2007.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

1 Reactie

    Rolf de Beer

    David Blaine is fantastisch!


    4 januari 2008 om 12:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!