MoMo organiseert Award Show voor mobiel

3 december 2007, 23:15

Als er één ding nu zeker is, is het wel dat 2008 in het teken gaat staan van mobiel. Na de oprichting van een netwerk event voor mobiel door Mobile Monday(juni 2007) is nu de tijd aangebroken voor een “award show” die geheel in het teken staat van mobiel.

In juni 2008 organiseert Mobile Monday een avond waarbij prijzen verdeeld worden voor alle spraakmakende en innovatieve mobiele concepten, personen en bedrijven van het afgelopen jaar. Een avond waarbij de industrie, in de breedste zin van het woord, gezamelijk de opkomst van het “echte” mobiele internet vieren.

Hieronder een voorproefje van de categorieën waarin de prijzen uitgereikt gaan worden:

  • Beste site
  • Beste applicatie
  • Beste campagne
  • Beste mobiele bedrijf
  • Mobile person of the year
  • Meest overbodige feature
  • Beste start-up

Het spreekt voor zich dat de MoMo community( meer dan 650 leden) een belangrijke rol gaan vervullen in de stemming en nominaties van deze awards. De definitieve datum is nog open maar die gaan wij snel communiceren. Op korte termijn zal er ook een aparte website geopend worden.

Raimo (1973), getrouwd en vader van twee dochters en was vóor internet- en UMTS hypes al actief in mobiel. Raimo heeft gewerkt voor Nokia Networks, Nokia Mobile Phones en KPN. Altijd in rollen die gericht waren op innovatie, marketing en sales. Door de jaren heen een sterke visie ontwikkeld over mobiel. Raimo is creatief, strategisch probleemoplossend, gevoelsmens en werkt sterk intuitief. Raimo is partner in SPRXmobile. Hiernaast is Raimo oprichter van Mobile Monday Amsterdam ( www.mobilemonday.nl, 1300+ leden), een netwerkevent voor mobilistas in Nederland. Hij spreekt verder graag over The Mobile Life. Voor meer informatie zie links hieronder: SPRXmobile, Twitter, Del.icio.us, Flickr, , , Email me: info [at] mobminds.com, IM/Gtalk: raimovanderklein [at] gmail.com,

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!