Unieke kerstcampagnes 2007

23 november 2007, 14:51

Nog ongeveer een maand en dan is het alweer kerst. Sommigen willen daar liever nog niet aan denken, maar de meeste bureaus zullen al klaar zijn met de campagnes.

Vorig jaar verzamelden we hier een overzicht van de meest originele kerstkaarten. Ook dit jaar ben ik weer benieuwd: wie heeft er al een leuke, originele of grappige kerstacties gezien? Plaats ze in de reacties!

Een eerste schot voor de boeg: De Telefoongids heeft weer een vervolg op de Sinterklaas viral laten maken (door Leads2Business). Dit jaar strijden de Kerstman en Sinterklaas om dé feestdag van het jaar.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

2 Reacties

    King

    Een strijd om december met de twee hoofdrolspelers van december, erg leuk bedacht! De viral is sfeervol, komisch en feestelijk, perfect voor de decembermaand. Bedankt voor deze viral!


    26 november 2007 om 10:34

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!