Unieke kerstcampagnes 2007

Unieke kerstcampagnes 2007

Nog ongeveer een maand en dan is het alweer kerst. Sommigen willen daar liever nog niet aan denken, maar de meeste bureaus zullen al klaar zijn met de campagnes.

Vorig jaar verzamelden we hier een overzicht van de meest originele kerstkaarten. Ook dit jaar ben ik weer benieuwd: wie heeft er al een leuke, originele of grappige kerstacties gezien? Plaats ze in de reacties!

Een eerste schot voor de boeg: De Telefoongids heeft weer een vervolg op de Sinterklaas viral laten maken (door Leads2Business). Dit jaar strijden de Kerstman en Sinterklaas om dé feestdag van het jaar.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Een strijd om december met de twee hoofdrolspelers van december, erg leuk bedacht! De viral is sfeervol, komisch en feestelijk, perfect voor de decembermaand. Bedankt voor deze viral!

    geplaatst op
  • ik weet niet of actied van bureaus zelf ook meedingen maar we hebben vandaag onze kerst actie gestart: http://kerstkadoos.totalexperience.nl/

    geplaatst op
  • Zie hier de kaart van 'Aaaaha! the Actor Factory'. Het loopt nog niet echt storm hè?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.