Eerste oplage Marketingfacts Jaarboek 2007 bijna uitverkocht

3 november 2007, 22:04

Evenals vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een Marketingfacts Jaarboek gepubliceerd. Het jaarboek biedt een overzicht van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van interactieve marketing. Daarvoor maken we vooral gebruik van de berichten die op Marketingfacts zijn geplaatst, aangevuld met feiten en cijfers afkomstig uit onderzoeksrapporten.

Vorig jaar werd het Marketingfacts Jaarboek voor het eerst uitgegeven. De totale oplage van 2.000 stuks was destijds vrij snel uitverkocht. Dit jaar bedraagt de eerste oplage 5.000 stuks en zijn we vanaf het Marketingfacts Jaarfeest gestart met de losse verkoop. In nog geen twee maanden hebben we meer dan 4.000 exemplaren afgezet en zijn er voor een aantal bedrijfspresentaties bijna 350 exemplaren gereserveerd. Kortom, we zijn bijna door de eerste oplage heen en het zal me dan ook niet verbazen dat we nog voor het eind van het jaar met een tweede oplage moeten komen.

Voor iedereen die de afgelopen 3 weken een exemplaar via de website heeft besteld en nog geen jaarboek heeft ontvangen, wil ik vragen om de bestelling nogmaals te plaatsen. Door technische problemen zijn een aantal van deze aanvragen niet doorgekomen. Bij twijfel kun je {encode=”events@marketingfacts.nl” title=”vragen”} of je naam voorkomt op de bestellijst. Als de bestelling goed is gegaan heb je de bedankpagina moeten zien. Heb je die niet gezien, dan is het verkeerd gegaan. In ieder geval excuses voor het ongemak!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  Michael Rijken

  “Hmmm, geloof dat ik wat vaker van dit soort postings moet plaatsen:”

  @Marco Dit is dus marketing 🙂


  4 november 2007 om 11:45
  Frank

  grappig. Als ik een jaarboek wil bestellen heet alles een BOEK met cijfers. Zodra de bestelling geplaatst is staat er ‘Het boekJE wordt zo snel mogelijk geleverd’ 😛

  Maakt niet uit hoor.. wel een beetje slordig 😉


  4 november 2007 om 12:24
  media

  @Michael: precies! 😉

  @Frank: je hebt gelijk, tekst inmiddels aangepast. Voor volgend jaar toch maar eens een copywriter inhuren en de bestelformulieren eens goed optimaliseren!


  4 november 2007 om 15:59
  Charles Hageman

  Is niks he dat outsourcen 😉


  5 november 2007 om 16:14

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!