Edo van Santen verkoopt zakelijke videoportal Tv4b.com

14 september 2007, 04:51

Gisteren in de wandelgangen van eday werd mij al verteld dat Edo van Santen zijn in april gelanceerde zakelijke videoportal Tv4b.com voor een nog onbekend bedrag heeft verkocht aan Global E-trading (Get). Tv4b.com boekte naar eigen zeggen enkele duizenden euro’s omzet per maand. Van Santen treedt in dienst bij Get aldus Emerce.

In de afgelopen 5 maanden was van Santen op ieder relevant evenement te vinden met zijn camera en met passie (zowel offline als online in de reacties) heeft hij Tv4b.com op de kaart gezet. Edo, knap gedaan en gefeliciteerd!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  wilph

  Top van Edo. Hij heeft die AdWords campagne die wij voor hem geoffreerd hadden niet eens nodig gehad 🙂

  Leuk te horen in elk geval dat het op deze manier een succes geworden is en mogelijk nog verder worden gaat!


  14 september 2007 om 05:41
  Emanuel

  Gefeliciteerd Edo van Santen. Top je gisteren gesproken te hebben in Rotterdam.


  14 september 2007 om 07:46
  Yvonne

  Gefeliciteerd! Leuk filmpje ook. Ik zou meer van deze video’s willen zien: de mensen achter…

  Edo heeft het slim aangepakt: een eenvoudig plan, een goed uitgangspunt (want wees nou eerlijk, een serieus bedrijf zet z’n video’s niet op YouToobubble) en lage opstartkosten.

  In plaats van over-investeren in techniek ergens goed outsourcen zodat je klein kunt beginnen en kunt gaan groeien als je dienst knalt. Wat dat betreft kudos aan de mensen van streamzilla.nl want ze hebben op deze manier al veel online content startups een duwtje in de rug gegeven.


  14 september 2007 om 08:44
  ewout@onedaycompany.nl

  Mooi om te zien dat het hem gelukt is. Ik leerde Edo kennen via Higherlevel.nl, waar hij de meer voorzichtige ondernemers soms wat bruskeerde. Maar nu heeft hij laten zien dat goed ondernemerschap vaak gewoon hard & slim werken is.


  14 september 2007 om 18:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!