Geslaagde eerste MoMo met TOP spreker Jyri Engestrom

4 juni 2007, 21:02

Geslaagde eerste MoMo met TOP spreker Jyri Engestrom

De eerste editie van Mobile Monday Amsterdam (MoMo) is afgelopen. Persoonlijk kijk ik terug op een zeer geslaagde middag en avond. Goeie sprekers met Erik de Zwart van Tunin FM, Dennis Hettema van OP3 en Jyri Engeström van Jaiku. Ongeveer 200 mensen hebben het event bijgewoond. Er waren veel vragen uit het publiek en veel interactie via de backchannel. Een uitgebreid verslag met clips van de sprekers zullen op korte termijn op www.mobilemonday.nl te zien zijn.

Erg leuk is ook dat Erno Hannink remote een blogpost over het event heeft gemaakt. Zo zie je maar dat “er niet bij zijn” niet betekent dat je er niet bij bent.. Snapt u het nog?

De highlight van MoMo was toch wel de presentatie van Jyri Engeström van Jaiku. Zowel Erwin Blom als Mark de Kock zijn het erover eens. Zo kom je ze maar zelden tegen. Jyri heeft tijdens zijn verhaal ook aangekondigd dat er een Jaiku Widset Widget is. Die het mogelijk maakt om op elke java telefoon nu Jaiku te proberen.

MoMo Amsterdam houdt even een zomerstop maar in september zijn we er weer! Dank aan iedereen die heeft geholpen om hier zo een succes van te maken.

Foto’s op Flickr van MoMoAMS

Presentatie Erik de Zwart:

Presentatie Dennis Hettema:

Presentatie Jyri Engeström(problemen met de fonts. Origineel hier te downloaden):

Feedback van participants is hier te vinden.

Raimo (1973), getrouwd en vader van twee dochters en was vóor internet- en UMTS hypes al actief in mobiel. Raimo heeft gewerkt voor Nokia Networks, Nokia Mobile Phones en KPN. Altijd in rollen die gericht waren op innovatie, marketing en sales. Door de jaren heen een sterke visie ontwikkeld over mobiel. Raimo is creatief, strategisch probleemoplossend, gevoelsmens en werkt sterk intuitief. Raimo is partner in SPRXmobile. Hiernaast is Raimo oprichter van Mobile Monday Amsterdam ( www.mobilemonday.nl, 1300+ leden), een netwerkevent voor mobilistas in Nederland. Hij spreekt verder graag over The Mobile Life. Voor meer informatie zie links hieronder: SPRXmobile, Twitter, Del.icio.us, Flickr, , , Email me: info [at] mobminds.com, IM/Gtalk: raimovanderklein [at] gmail.com,

Categorie
Tags

15 Reacties

  vangeest

  Bij deze iedereen bedankt die hierin een rol heeft gespeeld. Het was een zeer geslaagd event ondanks een behoorlijke druk op de organisatie.

  Dank aan:

  – alle bezoekers

  – alle sprekers

  – De Rode Hoed

  – alle sponsors (MarketingFacts, KPN, Energize, Araneum, Zwizzle, GreenBerry, ClockWork, PocketInfo, RapidSugar)

  Het MoMo team zal er alles aan doen om in september een nog beter event neer te zetten.


  4 juni 2007 om 22:13
  media

  Raimo, Yuri en Maarten, het was een fantastische eerste mobile mondays. Complimenten!!!


  5 juni 2007 om 03:26
  ehannink

  Ook al was ik uiteindelijk toch niet aanwezig, vanaf de zijlijn was duidelijk het succes te lezen. Hartelijke complimenten voor deze 1ste MoMo Amsterdam.


  5 juni 2007 om 03:42
  Tanja de Bie

  Zeer geslaagd evenement Mobilista’s! Ik heb enorm genoten, Jyri maakte erg veel indruk. Heb veel geleerd van zijn presentatie. De backchannel en de aftertalk waren ook super! Job well done guys!


  5 juni 2007 om 04:25
  Ronald ter Voert

  @raimo en alle andere betrokkenen: complimenten voor de zeer geslaagde en interactieve middag!


  5 juni 2007 om 04:39
  Ronald ter Voert

  @mobilista: zijn de ppt’s (binnenkort) ook nog te downloaden? 😉


  5 juni 2007 om 04:44
  Ernstvdploeg

  @ Rick,

  Dat is echt jammer Rick! De presentatie van Jyri was van een bijzonder hoog niveau.

  @ Raimo.

  Klasse Raimo!

  Een beetje jammer van de vlakke presentatie van Erik en ik raakte de weg kwijt bij Dennis. Een gemiste kans voor de heren.


  5 juni 2007 om 05:19
  Ronald Kleverlaan

  Raimo en de rest van de organisatie: Een erg geslaagd evenement en ik kijk uit naar het vervolg in september. Dan TaaKawa van de tap?


  5 juni 2007 om 05:21
  Rick van Dijk

  @Ernst,

  Ik zag wat mensen met filmcamera’s rondlopen dus ik hoop dat deze presentatie (evenals de andere) binnenkort nog ergens online is terug te zien.


  5 juni 2007 om 05:39
  Stijn

  Mijn complimenten voor de organisatie! TOP, en dat in een paar weken…

  Zeer goede sprekers, waarvan Jyri voor mij de meest interessante. Ik ben zeer benieuwd wat er gaat komen in de toekomst met Mobile Monday. De aftrap belooft iig wat! Ben zeker weer van de partij de volgende keer.


  5 juni 2007 om 08:27
  vangeest

  Wow ! Mooie reacties. Wij (het MoMo team) hebben het ook als te gek ervaren. Net als alle sprekers en sponsors.

  Qua video’s en vodcasts: wij zullen inderdaad video’s online gaan zetten. Zo snel als mogelijk met hulp van onze partners in deze.

  Qua volgende Mobile Mondays:

  1) De exacte datum is nog onduidelijk aangezien wij structuur willen aanbrengen in onze partnerships en agenda’s na een hectische periode. Het zal in ieder geval in september 2007 zijn. Wij laten dit tijdig weten. Handiger is het naar onze mening wanneer iedere geinteresseerde zich aanmeldt als (gratis) member op http://www.mobilemonday.nl.

  2) Het niveau van de eerste keer willen wij elke keer minimaal evenaren. Daar hebben wij goede hoop op gezien de ontwikkelingen rondom Mobile Monday en onze ambities.

  Dank voor alle positieve reacties !


  5 juni 2007 om 09:12
  media

  @maaarten: gisteren die presentatie al gedownload (100Mb) en gesubmit bij Google Video. Zit nog steeds te wachten totdat ze ‘m geaccepteerd hebben. Daarna knal ik ‘m ook online!

  Heeft inderdaad wel een metamorfose ondergaan in de laatste paar maand. Zeker net 30 geworden 😉


  5 juni 2007 om 17:53

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!