Vist Microsoft weer achter het net?

Vist Microsoft weer achter het net?

Gisteren werd bekend dat Yahoo het Amerikaanse mediabureau Right Media zal overnemen. Right Media is een online marktplaats waarop adverteerders en aanbieders van advertentieruimte worden samengebracht. Met de overname is een bedrag gemoeid van ongeveer 500 miljoen Euro.

Deze overname roept echter gelijk weer nieuwe vragen op. Na de veel besproken overname van DoubleClick door Google, is er namelijk nog maar één grote partij die op het terrein van bannering nog niks heeft overgenomen en dat is Microsoft. De vraag is dan ook: welk bedrijf gaat Bill Gates kopen om niet nog verder achterop te raken? Op Marketing Pilgrim wordt inmiddels 24/7 Real Media als belangrijkste kandidaat genoemd. Niet verwonderlijk als je de homepagina van de 24/7 Real Media bekijkt:

{title}Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.