Playstation 3 aanhangers beplakken Microsoft pand

7 april 2007, 18:01

{title}Zo’n twee weken geleden verstoorde Microsoft de introductie van de Sony Playstation 3. Het lijkt er op dat de Sony aanhang revanche heeft genomen. Afgelopen nacht werd een groot spandoek opgehangen op het pand van Microsoft in Schiphol-Rijk met de tekst “This is Living”.

Vermoedelijk is het geheel tevens een bijdrage voor een prijsvraag van Gathering of Tweakers. In het kader van de samenwerking tussen tweakers.net en Sony was een PlayStation 3 ‘This is Living’ forum geopend, waarin gebruikers over de nieuwe Playstation konden discussiëren. Als afsluiter van dit forum werd een prijsvraag opgesteld met fraaie prijzen van Sony. Cowboy-Bebop bedacht de uiteindelijk opdracht voor de prijsvraag: “Verklaar in een verhaaltje, foto slide show, video, liedje of wat anders creatiefs waarom de PS3 voor jou ‘This is living’ is. Post je creatieve bijdrage op Youtube met de tag ‘GoT-is-living’ en plaats een link ernaar in het GoT-forum.” Een video rondom de plaatsing van het spandoek heb ik alleen (nog) niet gevonden bij de Gotisliving-group. Met dank aan Wilco voor de tip!

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

5 Reacties

  evroekel

  Zo daar valt het nodige nog te ontdekken! Ziet er fraai uit.


  8 april 2007 om 04:59
  John Barnes

  Toen de PS3 nog niet op de (Europese) markt was, was deze erg leuk…(nu eigenlijk nog wel!).

  http://www.thisiswaiting.com


  13 april 2007 om 12:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!