Reuters neemt belang in blognetwerk

15 november 2006, 07:08

Het internationale persbureau Reuters heeft voor zeven miljoen dollar een belang gekocht in Pluck, het bedrijf achter ‘s werelds grootste weblognetwerk Blogburst.com. Blogburst is een netwerk van geselecteerde kwaliteitsweblogs. Het verspreidt berichten van de ongeveer 2800 aangesloten weblogs onder zijn klanten, waaronder een groot aantal internationale media. Reuters gaat nieuws uit de blogosfeer aan zijn klanten leveren aldus het artikel op Reuters (via: VillaMedia).

Hoe ver zou het ANP inmiddels zijn met de werving van blogs?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Arnoud Rademaker

  Beste Marco,

  Is hier de tijd al rijp voor dan?

  Zou Venturo (om maar eens een voorbeeld te noemen) dan door het ANP van Ilse worden overgekocht? Hoe zie je dit voor je dan?

  Groet,

  Arnoud


  15 november 2006 om 07:53
  Paul A

  Wel grappig…Puck verspreidt naar blogs en wij van Clipit scannen de blogs weer. Moet zeggen dat wij al erg veel persberichten krijgen vanuit bedrijven die naar DC worden gestuurd. Daarnaast is er ook een trent dat de online knipseldiensten steeds meer worden ingezet juist om blogs te scannen….


  15 november 2006 om 09:53

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!