• Mobile
  wordt gesponsord door

The State of the Internet: Web 2.0

The State of the Internet: Web 2.0

Was eind oktober de line-up van sprekers van het Blog Bussiness Summit in Seattle al indrukwekkend te noemen. Op de Web 2.0 conference in San Francisco van afgelopen week (7-9 november) was de crème de la crème van de internetwereld aanwezig, o.a. Jeff Bezos (Amazon), Marissa Meyer, Vinton G. Cerf, Eric Schmidt (Google), Chad Hurley (YouTube), Mark Zuckerberg (FaceBook), Niklas Zennström (Skype), Kevin Rose (digg), Barry Diller (InterActiveCorp/Expedia) en vele andere grote namen!

Read/Write Web verwijst naar een interessante presentatie (pdf) van Mary Meeker (Morgan Stanley) die zij gaf op de Web 2.0 conference, waarin zij de huidige en toekomstige web 2.0 internet trends belicht. Zie ook haar presentatie van vorig jaar over mobiel en de toekomstige sterke groei in Azië. Eric Kintz, vice directeur "Global Marketing Strategy & Excellence", geeft op zijn weblog een goede analyse van Mary's presentatie.


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Opnieuw een prachtige presentatie van Mary Meeker (tenminste als je net als ik van feiten en cijfers houdt). Dank Paul!

  geplaatst op
 • Mooie disclaimer ook, 3 slides :-)

  geplaatst op
 • Op slide 8 heeft FOX een geel kleurtje, dat suggereerd dat het ook een User-Generated Content (UGC) site is.

  Bij mijn weten is FOX verre van USG. Eerder GGC (Govenment Generated Content ;)

  geplaatst op
 • @ Steef

  Fox = MySpace.....;-)?

  geplaatst op
 • zo zou ik mijjn brood ook wel willen verdienen, geloven in sprookjes.
  en dat onderbouwen met cijfers uit het verleden.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.