VPRO lanceert energieblog

24 oktober 2006, 04:06

Nuon heeft ooit een poging gedaan om een energieblog te lanceren maar de blog is een stille dood gestorven. In Belgie heeft Electrabel een tijd terug een wedstrijd voor bloggers opgezet maar ook dat is niet echt een succes geworden.

Via Sargasso lees ik dat vanaf vandaag energie.vpro.nl is geopend. Een weblog waar de VPRO het komende seizoen kennis gaat bundelen op het gebied van energie, hèt onderwerp voor de komende jaren. Ben benieuwd of het een succes wordt, het onderwerp leent zich er zeker voor!

Misschien zouden Essent en Nuon ook eens kunnen nadenken om een weblog te openen rondom de komende fusie tussen beide energiebedrijven. Of draaf ik nu door?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  arjanintveld

  Dat denk ik niet. Het machtsblok dat zal ontstaan wanneer beide partijen fuseren zal wel wat weerstand oproepen in politiek Den Haag, maar ook elders. Een weblog zou eventuele onduidelijkheden over beoogde doelstellingen van de fusie kunnen wegnemen. Om te proberen speculaties achterwege te laten.


  24 oktober 2006 om 04:28
  v-energie

  Zo te zien is de poging van de VPRO helaas ook geen succes geworden. Blijkbaar is het toch niet goed uit te baten. Bloggen is ook steeds meer in en tegenwoordig doet ieder bedrijf het dus waarschijnlijk zijn er nu al een paar alternatieven.


  5 augustus 2011 om 13:08

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!