VPRO lanceert energieblog

VPRO lanceert energieblog

Nuon heeft ooit een poging gedaan om een energieblog te lanceren maar de blog is een stille dood gestorven. In Belgie heeft Electrabel een tijd terug een wedstrijd voor bloggers opgezet maar ook dat is niet echt een succes geworden.

Via Sargasso lees ik dat vanaf vandaag energie.vpro.nl is geopend. Een weblog waar de VPRO het komende seizoen kennis gaat bundelen op het gebied van energie, hèt onderwerp voor de komende jaren. Ben benieuwd of het een succes wordt, het onderwerp leent zich er zeker voor!

Misschien zouden Essent en Nuon ook eens kunnen nadenken om een weblog te openen rondom de komende fusie tussen beide energiebedrijven. Of draaf ik nu door?


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Dat denk ik niet. Het machtsblok dat zal ontstaan wanneer beide partijen fuseren zal wel wat weerstand oproepen in politiek Den Haag, maar ook elders. Een weblog zou eventuele onduidelijkheden over beoogde doelstellingen van de fusie kunnen wegnemen. Om te proberen speculaties achterwege te laten.

  geplaatst op
 • Mijn eerste reactie wat moet VPRO met energie? Maar las dat het een thema is voor een aantal uitzendingen. Benieuwd in welke mate blog invloed zal gaan hebben op die uitzendingen en hoe de binding zal zijn tussen TV en blog. Is men in staat om over en weer traffic te genereren?

  geplaatst op
 • Erwin Blom heeft vandaag een aardige posting op zijn checklist over een mooie manier van samenwerken op energie.vpro.nl:
  http://www.erwinblom.nl/2007/04/19/mooi-voorbeeld-van-collaboration-energievpronl/

  geplaatst op
 • Zo te zien is de poging van de VPRO helaas ook geen succes geworden. Blijkbaar is het toch niet goed uit te baten. Bloggen is ook steeds meer in en tegenwoordig doet ieder bedrijf het dus waarschijnlijk zijn er nu al een paar alternatieven.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.