Live Champion League voetbal op je desk-of laptop

1 oktober 2006, 20:11

Chellomedia’s Sport1 bied

biedT ook niet-abonnees vanaf nu live voetbal aan uit de Uefa Champion League. Voor 1.30 euro kan iedereen via internet live wedstrijden bekijken uit Europa’s belangrijkste voetbalcompetitie. Dit voor Nederland unieke pay per stream model wordt afgerekend via de (mobiele) telefoon.

Chellomedia garandeert, met de minimaal benodigde bandbreedte thuis, hoogwaardige geluids- en zelfs fullscreen beeldkwaliteit op de desk- of laptop. Liefhebbers kunnen ook de voor- en nabeschouwing alsmede alle andere doelpunten van die avond tegemoet zien. Bezitters van een mediacentre bekijken de beelden gewoon via de televisie.

Kritische macro kijk op relevante mediaontwikkelingen en aanverwante distributietechnologie.

Categorie
Tags

4 Reacties

  media

  Waarom wordt er afgerekend per (mobiele) telefoon en niet gewoon via creditcard (of ander online betalingssysteem)? Of is dit alleen een extra optie? En zo ja, waarom is dat dan nieuwswaardig?

  Wel aardig overigens om op deze manier straks de voetbalwedstrijden op de achtergrond te kunnen volgen!


  2 oktober 2006 om 04:22
  venturo

  Marco, Laagdrempeligheid, een pay per view model biedt mogelijkheden om meer dan 2 miljoen occasionele kijkers met belangstelling voor voetbal te mobiliseren. Dat zou wel een belangrijke nieuwe propositie kunnen worden omdat de techniek (DRM) dergelijke businessmodellen steeds meer toestaat. Feitenlijk is dit ook de oplossing voor Tele2 in een IPTV omgeving. Neutrale box zonder abonnement en alleen maar betalen voor content die je wil zien..,..


  2 oktober 2006 om 05:43
  bor

  biedT!


  2 oktober 2006 om 07:50
  akee35

  hoe kan ik nou live voetbal kijken voor 1.30 euro


  5 december 2006 om 10:13

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!