Second life’s David Fleck op IPAN-Event

8 september 2006, 06:40

People think they need to create a partnership with us, but all they have to do is join, go and buy a chunk of land, and then do what they want to do

Second life's David Fleck op IPAN-EventDeze uitspraak is van David Fleck, vice president van Second Life. David is dinsdagavond te gast op het IPAN event. Op die avond zal ook de allereerste IPAN talk worden opgenomen; een professioneel opgenomen talkshow die zal worden uitgezonden op internet. De show wordt gepresenteerd door Ronnie Overgoor die bekend is van zijn Pitchtalk. Er zal worden ingegaan op de toekomst van virtuele werelden en de opportunity voor sponsors en adverteerders hier in. Dus mocht je je afvragen Wat moet ik nu met Second Life? dan is dit een mooie gelegenheid om daar achter te komen. Op dit moment zijn er nog kaarten beschikbaar voor het event en de talkshow.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!