RTL en Palm Plus zorgen voor bedrijfsopvolger

4 september 2006, 06:50

Televisieproducent PalmPlus en broadcaster RTL Nederland hebben vorige week internetplatform Opvolgergezocht.nl geïntroduceerd. Vanavond (maandag) start om 21.30 uur de televisiecross-over op RTL4. Presentatrice Sylvana Simons gaat in dit format op zoek naar de perfecte opvolger voor zes kleine familiebedrijven.

Opvolgergezocht.nl heeft een database van meer dan 1200 bedrijven die te koop worden aangeboden en biedt elke ondernemer in Nederland de mogelijkheid om zijn bedrijf via de site te koop te zetten. De aangeboden ondernemingen presenteren zich op een professionele manier, waarbij Opvolgergezocht.nl het zelfs mogelijk maakt korte bedrijfsfilms aan de informatie toe te voegen.

De komende vijf jaar zijn ruim 100.000 Nederlandse bedrijven op zoek naar een opvolger. Op Opvolgergezocht.nl is informatie beschikbaar voor iedereen die zijn bedrijf te koop wil zetten, of juist een bedrijf wil overnemen. Ondernemers kunnen onder andere de waarde van hun bedrijf online laten berekenen. De website besteedt vanzelfsprekend ook veel aandacht aan de familiebedrijven die in de televisieprogramma’s op RTL4 te zien zijn. Alle uitzendingen zijn ook op de website beschikbaar.

Kritische macro kijk op relevante mediaontwikkelingen en aanverwante distributietechnologie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  economie-vacatures

  deze bedrijvendatabase is afkomstig van bedrijventekoop.nl


  4 september 2006 om 07:22
  rjmvandiepen

  Ik zie in het programma geen enkele bemoeienis van de KvK. Het lijkt mij dat deze organisatie de opvolgers en potentiele kandidaten zou kunnen ondersteunen.


  4 september 2006 om 07:52
  Ivo

  Van hun eigen site:

  “Totaal Overzicht:

  Alle aanwezige profielen in de database.

  (708 actuele profielen van de 987)”

  Toch wat minder dan die 1200 die ze beweren.


  4 september 2006 om 08:36

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!