Lunchsessie over Word of Mouth tijdens eDay

Lunchsessie over Word of Mouth tijdens eDay

Lunchsessie over Word of Mouth tijdens eDayWord of Mouth Marketing (WOMMA) is de marketingdiscipline waarbij je mensen een reden geeft om over producten of diensten te praten, en het makkelijker maakt om die conversatie te laten plaatsvinden. Ook online vinden er steeds meer WOM activiteiten plaats. Daarom hebben Blogresearch en Buzzbasics recentelijk onderzoek gedaan naar online Word of Mouth in Nederland. Daarbij is een voorhoede van marketeers en bloggers ondervraagd over de impact van online WOM. Hoe belangrijk is deze vorm van WOM in de Nederlandse markt?

De resultaten van het onderzoek presenteren we tijdens een exclusieve lunchsessie op de Emerce eDay, 14 september aanstaande in Rotterdam. De sessie zal worden ingeleid door Stephan Fellinger, één van de initiatiefnemers van Blogresearch. Mark Rosbergen van Buzzbasics zal vervolgens de onderzoeksresultaten presenteren. Aansluitend zal Pete Blackshaw, Chief Marketing Officer Nielsen Buzzmetrics tijdens een plenaire sessie ingaan op hoe je weet wat er over je bedrijf, product of merk in de blogosphere wordt geschreven en hoe je daar mee om kunt gaan.

Voor bezoekers van deze lunchsessie hebben we een korting van 100 euro kunnen regelen (voor toegang tot eDay). Je kunt je voor de lunchsessie en eDay aanmelden via deze pagina (uitnodiging via Marketingfacts). Vanwege de zaalcapaciteit is het aantal beschikbare plaatsen voor de lunchsessie beperkt!


DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • marco kan je ook ergens aanmelden zonder te registreren voor de eday?

  geplaatst op
 • David, ik zal eens navragen wat de mogelijkheden zijn!

  geplaatst op
 • Ok bedankt. Zou er graag bij zijn maar heb me al ingeschreven voor de eday namelijk. Kon op het formulier niet zo snel een optie vinden voor alleen de lunchsessie.

  geplaatst op
 • Marco, is er al wat bekend over de inschrijving voor deze lunch als deelnemer aan de eday?

  geplaatst op
 • Gaat er ook nog iemand naar Emerce Enight?

  geplaatst op
 • Marco, ik had me alreeds geregistreerd voor de Eday maar als er nog een plekje vrij is bij de lunchmeeting, graag!

  geplaatst op
 • TvM heeft inmiddels een verslag van deze sessie online staan. Probeer in ieder geval begin deze week ook nog een stuk op Marketingfacts te plaatsen. Leden van Marketingfacts kunnen in ieder geval alvast hier de presentatie downloaden.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.