Studenten Marketing Kalender

27 augustus 2006, 08:37

Dit weekend is de Studenten Marketing Kalender gelanceerd, een initiatief van NIMA Students, de studentengroepering binnen het NIMA, om alle interessante marketingevents voor studenten te bundelen.

Een studenten marketing kalender? Natuurlijk bestaat PIM‘s marketingkalender.nl en maakte Frank ooit een veelbelovend begin, maar een equivalent voor marketingminnende studenten was er tot op heden niet (Marco, waar blijft de MF Marketingkalender 😉 )

De kalender biedt de mogelijkheid zelf events toe te voegen, je te abonneren op de webfeed/RSS feed of je te abonneren via email.

Deze week was er overigens al meer nieuws binnen de studenten marketing wereld, met de lancering van Generation Next, een platform voor interactieve marketing talenten.

Polle de Maagt
Independent digital media consultantWebsite

Hello. My name is Polle de Maagt and I am an independent digital / social media consultant based in Ghent, Belgium. I try to change companies to be more about acts and less about ads.

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  Had ‘m achter de schermen al gezien; ziet er goed uit Polle, complimenten! Ook goed om te zien dat de Marketingfacts-BBQ netjes is opgenomen 😉

  Over de Marketingfacts Marketingkalender, in de oude versie was die aanwezig en hield ik het handmatig bij. Een onmogelijke opgave bleek al snel. Ben aan het kijken naar een nieuw formaat maar heb eerste een paar andere zaken die goed neergezet moeten worden. Maar wordt aan gewerkt dus!


  27 augustus 2006 om 10:35
  Polle

  MF-BBQ moet toch wel het voorlopige hoogtepunt van het collegejaar worden 🙂

  Ben benieuwd naar de nieuwe kalender … zou het erg prettig vinden. Eerst maar eens de andere projecten afmaken.


  27 augustus 2006 om 10:42

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!