BMW innovations commercial

16 augustus 2006, 13:24

Deze schitterende commercial is op 15 mei dit jaar gelanceerd maar ik zag hem vandaag pas voor het eerst. Hij is in Nederland geschoten en Theo Jansen, een ‘kinetic sculpture’, heeft de hoofdrol. Of beter gezegd: de door hem gebouwde skeletten hebben de hoofdrol. De campagne, waar deze commercial onderdeel van uitmaakt, is er op gericht om BMW’s marktleiderschap op het gebied van technologie en innovatie te benadrukken. Erg mooi gemaakt.

Voor de geinteresseerden: hier is nog een filmpje over Theo Jansen en zijn ‘strandbeesten’.

Martijn van Osch
Onbekend bij Onbekend

martijnvanosch helpt mensen en organisaties bij het zoeken, maken en delen van hun inspirerende verhaal. martijnvanosch gelooft dat alles en iedereen een inspirerend verhaal in zich heeft. De ene keer is het verhaal direct zichtbaar, de andere keer is het een zoektocht. martijnvanosch gelooft dat ieder verhaal aandacht verdient. En dat ieder verhaal een vorm verdient die bij het verhaal past. www.martijnvanosch.nl www.videoverhaal.nl www.itshappening.tv

Categorie
Tags

4 Reacties

  indira reynaert

  Ik kende dit filmpje ook nog niet, hij is prachtig! Slim om dit voor een campagne te gebruiken. Ik wil die beesten wel eens in het echt zien lopen.


  16 augustus 2006 om 17:11
  indira reynaert

  Ik lees op zijn site dat je zijn werk kan bekijken tijdens de open dag op 2 september van 14:00 tot 17:00 uur in Ypenburg

  Route:

  Auto

  Neem afslag Delft-Noord van de A 13 (Rotterdam- Den Haag), volg vanaf dat punt het boord Ypenburg. Op een T-kruising ga je naar links. Links zie je dan de geluidswal liggen. Aan het eind van de wal, op de top, staat een groene bouwkeet. Daar is het.

  Openbaar vervoer

  Neem vanaf het Centraal Station in Den Haag tram 15 richting Nootdorp.

  Uitstappen bij Halte : Laan van Ypenburg.

  Nu volgt een wandeling van 800 meter. Men neme de weg in de richting loodrecht op de trambaan (van de trambaan af wandelen).

  Bij hek (naar industrie terrein) naar links. Dan weer naar rechts. Weg volgen. In de verte ligt het laboratorium op de top van een heuvel.


  16 augustus 2006 om 17:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!