• Mobile
    wordt gesponsord door

Tiscali ook in IPTV

Tiscali ook in IPTV

Internet service provider Tiscali heeft na de recentelijk geëffectueerde overname van Home Choice in het Verenigd Koninkrijk grote plannen om IPTV ook uit te rollen in de andere Europese landen waar men op dit moment presence heeft.

Deze overname maakt een einde aan speculaties over de toekomst van Video Networks dochter Home Choice en bezorgt Tiscali de zo vurig gewenste triple-play status. Tiscali verkrijgt 100% van de aandelen in ruil voor 11.5% in Tiscali UK. Naar verluid een converteerbaar bedrag van rond de 150 miljoen euro.

Video Networks heeft 45.000 klanten die onvoldoende exploreren om zwarte cijfers te kunnen schrijven. Tiscali UK heeft ruim 1.3 miljoen gebruikers en ziet grote mogelijkheden om triple–play succesvol in de markt te zetten. Na de grootscheepse actie in de UK nog in 2006 zal Tiscali vanaf volgend jaar deze overigens goed werkende IPTV service uitrollen naar Italië, Duitsland, Nederland en Tsjechië. 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.