ADV: Breitlings voor bezoekers op zibb.nl

21 juni 2006, 07:19

Breitlings voor bezoekers op zibb.nlTerwijl in de consumentenmarkt de meeste sites voldoende pageviews hebben om te voldoen aan de vraag van adverteerders, zien we in de zakelijke markt vaak het omgekeerde. Er is meer vraag van adverteerders dan dat de sites kunnen aanbieden. Reden voor Zibb.nl, een site van Reed Business Information, om een aktie te starten om meer bezoek naar haar site trekken en te behouden.

De aktie ‘Tijd voor wat nieuws’ bestaat uit een zoekopdracht op Zibb.nl waarbij deelnemers die de komende 20 dagen de zeldzame aktiebanner in de site weten te vinden, kans maken op één van de tien Breitling horloges. Een interessante aktie om enerzijds nieuwe bezoekers aan te trekken en anderzijds bestaande bezoekers langer vast te houden en nieuwe onderdelen van de site te laten zien.

Zibb.nl is met 600.000 unieke bezoekers en vijf miljoen pageviews per maand, de grootste website voor Nederlandse ondernemers. De informatie op Zibb.nl gaat onder meer over financiële zaken, personeel, marketing en sales.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  evroekel

  Heb ik mazzel? De eerste link die ik aanklik had de bewuste banner boven in beeld. Of ligt de lat erg laag om zoveel mogelijk emailadressen te verkrijgen?


  21 juni 2006 om 15:30
  Maria

  Nou, ik heb ‘m anders nog steeds niet gevonden, ben toch al flink aan het klikken geweest..


  21 juni 2006 om 16:20
  rc

  Volgens mij ligt de lat idd laag na een aantal keer klikken had ik hem ook, het gaat met name om de originaliteit van de slagzin die je afmaakt.


  21 juni 2006 om 17:14
  Robert de Boer

  Volgens een mailing van zibb.nl zijn de eerste 3 breitlings inmiddels weggegeven… Nog 7 te gaan.


  27 juni 2006 om 12:06
  Matthijs

  Hmm, ik had hem ook , maar daarna wilde hij niet teruggestuurd worden…

  Nu krijg ik hem niet meer…


  6 juli 2006 om 08:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!