Robert Scoble verlaat Microsoft

12 juni 2006, 11:52

Robert Scoble verlaat Microsoft

Inmiddels heeft iedere zichzelf respecterende weblogger er al over geschreven. Robert Scoble, na Bill Gates en Steve Ballmer één van de meest bekende medewerkers bij Microsoft, heeft laten weten het bedrijf uit Redmond te verlaten. Scoble gaat aan de slag als Vice President van de Media Development-afdeling van startup Podtech.net. Scoble verwierf lof en bekendheid vanwege zijn openhartigheid op zijn eigen weblog, waar hij naast aankondigen van Microsoft-producten als Windows Vista en de Tablet PC, ook kritiek durfde te spuien op zijn werkgever en zelfs lovend sprak over sommige concurrenten zoals Apple en Google.

Is dit nieuws? Het is in ieder belangrijk genoeg dat zelfs nieuwssites als Planet, De Telegraaf en Webwereld er vandaag over schreven. En niet onbelangrijk, Robert Scoble heeft (samen met Shel Israel) mij vorig jaar nog geinterviewd voor het boek Naked Conversations 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  Diederik

  hoezo hebben zij jou geinterviewd dan? zij waren toch de schrijvers?:-)


  12 juni 2006 om 13:31
  Diederik

  sorry, ’t is de hitte. neem aan bv desk research…? (‘k ga maar even de zon uit)


  12 juni 2006 om 13:32
  media

  Wel eens van skype en email gehoord Diederik? Ik denk dat ik maar eens de zon in ga 😉


  12 juni 2006 om 13:40
  Diederik

  Met een goed boek op je schoot zeker? Enjoy your afternoon!


  12 juni 2006 om 14:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!