Yuko wint award op Flash Film Festival

29 juli 2003, 19:31

BenQ is ??n van de winnaars op het Flash Film Festival 2003 in New York. Met haar online Yuko game was BenQ finalist in de categorie ‘Game’.

Het Flash Film Festival 2003 is een onderdeel van de Flashforward2003, ‘s werelds eerste Flash event met een online competitie en een awards uitreiking waar webcreaties worden getoond en geprezen. De awards werden uitgereikt in diverse categorie?n waaronder: Application, Educational, Experimental, Game, Navigation, Story, 3D, Video en People’s Choice. De People’s Choice award (publieksprijs) is door het publiek online gekozen uit 60 finalisten.

In de strijd om de People’s Choice award waren de meeste online stemmen voor Yuko. De games werden beoordeeld op originaliteit, technische mogelijkheden en design. BenQ liet 59 andere finalisten, waaronder Nike, Sony, Adidas, Lego en National Geographic, achter zich. BenQ heeft een online game ontwikkeld, waarmee consumenten diverse BenQ producten kunnen winnen. Yuko, waar de game om draait, is een geheim agente die voor de onmenselijke taak staat om een invasie van buitenaardse wezens ongedaan te maken. Deelnemers aan de Yuko game kunnen haar met behulp van BenQ producten helpen.

BenQ is vooral werkzaam op het gebied van beeldschermen, opslag, imaging, draadloze- en breedbandtoepassingen. Het bedrijf heeft wereldwijd 13.000 werknemers, die een netwerk ondersteunen op het gebied van verkoop, marketing en service.

Bron:

http://www.digitailing.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!