Yahoo’s online denktank

7 november 2005, 17:23

Yahoo! biedt tot 17 november je de mogelijkheid 7×24 uur een online opdracht te geven aan een aantal creatievelingen uit Australie en Nieuw-Zeeland opgesloten in een glazen kamer, de Yahoo! Think Tank. Via webcams kun je het creatieve proces volgen, stemmen op de muziek die gespeeld moet worden in de ruimte en zijn ook de uitkomsten van vorige inzendingen te bekijken inclusief een top10. De beste ideeen maken kans op de paarse Yahoo! big idea chair.

Doel van dit alles is de onbegrensde potentie van online creativiteit te demonstreren aldus Yahoo! Persoonlijk ben ik alleen (nog) niet onder de indruk van de kwaliteit als ik de lijst met ideeen bekijk, maar ze hebben nog een paar dagen te gaan.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!