Wil jij een plekje in het Marketingfacts Jaarboek 2017-2018? Meld je dan voor 21 april!

14 april 2017, 08:30

Net zoals de afgelopen 11 jaar brengen we dit jaar weer het Marketingfacts Jaarboek uit. Hét boek dat je als marketeer gelezen moet hebben. We hebben een beperkt aantal plekken gereserveerd waar jij met jouw bedrijf kunt adverteren. Zo bereik je rechtstreeks je collega-marketeers. Dat kan met een advertentie in het boek op een onderwerp dat relevant is voor jouw business. Je kan ook groots uitpakken en het Marketingfacts Jaarboek laten inpakken in een branded cover: ideaal als relatiegeschenk of voor je marketingteam en -organisatie.

Met een eerste oplage van 5.000 stuks bereik je als adverteerder een grote groep (online) marketeers en beslissers aan de klant- en bureauzijde. Daarnaast maakt ook een groeiend aantal hbo-/wo-instellingen gebruik van dit boek. Je toekomstige collega’s dus. Net als in 2016 zal het Marketingfacts Jaarboek dit jaar ook in een digitale versie (ePub2) worden uitgegeven.

In ruim 400 pagina’s, 11 hoofdstukken en 5 hot topics bespreken onze experts alle onderwerpen waarvan (online) marketeers op de hoogte moeten zijn. Dan ben je weer helemaal bij als het gaat om relevante cijfers, de laatste trends, best practices en cases.

Wil jij verzekerd zijn van een plekje in het nieuwe Marketingfacts Jaarboek of wil jij jouw team of relaties graag blijmaken met een Marketingfacts Jaarboek in een eigen jasje? Neem dan voor 21 april contact op met onze collega Majid via majid@marketingfacts.nl of 06 46 87 53 99.

Advertenties

Als adverteerder kun je op een aantal verschillende manieren adverteren in of rond het Jaarboek. Je kunt kiezen voor een advertentie op een hele pagina (1/1, fullcolor) bij een van de hoofdstukken of hot topics. De hoofstukken en hot topics die dit jaar in het Jaarboek verschijnen zijn:

Hoofdstukken Hot topics
Marketing & strategie Marketing automation
Analytics Customer journey
Mobile Wetgeving & privacy
Advertising E-commerce
Search Conversational commerce
E-mail
Video
Social
Pr & contentmarketing
Customer service
Design & user experience

Enkele advertenties uit het jaarboek van vorig jaar

Branded cover

Wil je liever jouw persoonlijke Marketingfacts Jaarboek met een branded cover? Ook dat kan! Hierbij geldt dat we je extra scherpe tarieven kunnen bieden bij grote afnames.

Wil jij verzekerd zijn van een plekje in het nieuwe Marketingfacts Jaarboek of wil jij jouw team of relaties graag blijmaken met een Marketingfacts Jaarboek in een eigen jasje? Neem dan voor 21 april contact op met onze collega Majid via majid@marketingfacts.nl of 06 46 87 53 99.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!