Wifi-logger begint eigen congres

5 juni 2003, 15:11

De maker van weblog hotspot.nl werd gevraagd voor de Emerce Industry Day. Maar door financiele problemen ging dit congres niet door. Nu doet de logger het zelf maar, samen met een adviesbureau.

Hmmm, ideeetje voor mediafact?

Peter Kentie, voormalig directielid van Ilse Media en nu verantwoordelijk voor nieuwe media bij voetbalclub PSV, is vrijwel dagelijks actief met zijn weblog hotspot.nl. Over draadloos internet houdt hij binnenkort zijn eigen congres: “Dit Hotspot Event, hoopt alle betrokkenen in deze jonge industrie bij elkaar te brengen’, zo valt te lezen op de site Hotspotevent.nl

Op 26 juni 2003 zal het congres plaatsvinden. Uiteindelijk moet het congres worden afgesloten met een debat over de voorwaarden die nodig zijn om Nederland een voorloper te maken op het gebied van draadloos internet.

Kentie zoekt nog sprekers en sponsoren.

Het uitstellen van het congres hangt volgens Emerce samen met het verzelfstandigingsproces dat de uitgeverij momenteel doorloopt. Quotemedia besloot recent om zijn meerderheidsbelang in de ICT-uitgeverij te verkopen.

Bron:

http://www.planet.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!