Wie is Rance?

31 mei 2004, 07:38

In december postte hij zijn eerste blog waarin hij schreef dat hij weet hoe het is om je gezicht op de cover van een magazine te zien. Sindsdien proberen internetters de ware identiteit van hollywood-blogger Rance te achterhalen. Ook in een interview met Reuters geeft Rance weinig over zichzelf bloot.

Rance beweert een A-acteur te zijn die onder een pseudoniem zijn ervaringen in Hollywood online beschrijft. Nieuwsgierigen speuren zijn blog af op aanwijzigen die naar zijn identiteit kunnen leiden. Namen die online de ronde doen zijn Owen Wilson, Ben Affleck, Jim Carrey en George Clooney.

De mysterieuze blogger stemde toe tot een interview met reuters via een anoniem e-mailaccount. Op de vraag of hij daadwerkelijk een bekende acteur is antwoordde hij: “Of wellicht een bekende actrice. In ieder geval niet Donald Trump.”

Hoewel sommige lezers ervan overtuigd zijn dat zij te maken hebben met Ben Affleck of Matthew Perry, weten andere zeker dat het om een hoax gaat. Een lezer van online roddelpagina Defamer ging op zoek naar het woord ‘Captain Hoof’ dat in de url van de blog staat. Zij kwam na haar speurtocht tot de conclusie dat de blogger een man uit San Francisco moet zijn die gewerkt heeft bij een advertentiebureau en eens een website heeft gehad met dezelfde naam.

Rance houdt tegenover Reuters echter vol een A-acteur te zijn. Hij zegt de website te zijn begonnen om op een goede manier te kunnen klagen over zijn werk zonder te hoeven vrezen voor zijn carri?re. In zijn blog verhaalt Rance over belangrijke ontmoetingen en partijen, de intriges in Hollywood en zijn fascinatie met seks en beroemd zijn.

Bron:

http://www.telegraaf.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!