Weblogger Tonie gaat voor het grote geld

4 april 2003, 13:28

Tonie, van tonie.net, gaat nu commercieel loggen voor quotenet. Verrader of ambassadeur van webloggend Nederland?

De afgelopen maanden kwamen weblogs diverse malen in het nieuws. Google nam de “provider” van blogger.com over, en er was een heuse conferentie waarin weblogs centraal stonden. De druk op grote weblogs, zoals retecool.com en volkomen***.com, die tienduizenden bezoekers per dag trekken, is fors toegenomen. Maar tot nu toe hebben ze de stap naar “keihard commercieel gaan” weten te weerstaan.

Tonie, van tonie.net, gaat nu wel commercieel. Hij gaat voor quotenet “loggen”. Wel zou hij volgens insiders hebben geeist dat Quote niet meer dan 2 popups per pagina vertoond. Nu wil het nog wel eens voorkomen dat er 3 of meer popups komen bij het bezoeken van de site van quotenet.

Ondertussen is er een grote discussie losgebarsten onder prominente webloggers, die Tonie een “verrader” vinden. Anderen steunen Tonie juist. Maar goed, niets voor niets in het leven. Tonie wil gewoon z’n geld pakken. So what?

Bron:

http://www.hyped.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Etta

    Your poisntg lays bare the truth


    25 april 2016 om 21:16

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!