Webloggen voor Direct Marketeers

Webloggen voor Direct Marketeers

Direct Marketing Vereniging DeMeter organiseert dinsdag 28 maart een thema-avond over webloggen in combinatie met DM. Lezers van Marketingfacts kunnen deze thema-avond als eenmalige actie gratis bezoeken!

Eerder spraken we hier al over de kansen van een weblog voor dm. De avond, met als titel ‘To Blog or not to blog, that’s the question!’ gaat in op de mogelijkheden van een weblog voor bedrijven en is vooral interessant voor DM-ers. Op een zo praktisch mogelijke manier zal verteld worden wat er komt kijken bij het opstarten, bijhouden, uitbouwen en commercieel interessant maken van een weblog.

De sprekers zijn, naast Marco Derksen zelf:

  • Anton van Elburg, hoofdredacteur Emerce en beheerder van alle weblogs op www.emerce.nl.
  • Wim van der Mark, directeur Instituut voor Direct Marketing Kennis (IDMK) en auteur van ‘Overtuigend en interactief schrijven’.
  • Geert-Jan Bogaerts, Chef Redactie Internet van de Volkskrant.

Van de avond zal live verslag gedaan worden op, hoe kan het ook anders, www.eventblogs.nl. Na korte presentaties van de sprekers zal Marco enkele prikkelende stellingen voorleggen aan de aanwezigen. Een vurig debat over de pro’s en con’s van weblogs zal zeker het gevolg zijn. Een avond die u niet mag missen.

Klik hier voor het speciale inschrijfformulier (voor de gratis toegang). De normale toegangsprijs voor niet-leden van DeMeter is € 85,-.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ik krijg een foutmelding bij het versturen van de gegevens. Misschien dat er even iemand naar kan kijken?

    geplaatst op
  • Is aangepast, dank voor je reactie.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.