Weblogaspiraties Coca-Cola uitgelekt

11 oktober 2004, 03:57

Frankly: Afgelopen vrijdag kwam een link in de blogosphere terecht waaruit blijkt dat Coca Cola een intern kennismanagement weblog heeft. De link is intussen beveiligd met een wachtwoord, maar je kunt hier nog een screenshot vinden.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  media

  De weblog lijkt inmiddels afgesloten; voor de liefhebbers, de RSS werkt nog wel 🙂

  Anders, ik weet niet precies wat je onder een development-bedrijf verstaat maar naast Rhinofly (Frank-ly) en Clockworks heeft in ieder geval ook Oberon Medialab een een eigen webog. Ik verwacht eigenlijk dat er nog wel meer te vinden zijn.


  17 oktober 2004 om 13:49
  Bas

  Hi Marco,

  Leuk hoe praktisch niks in de blog’o’sphere onbekend blijft. Het verbaast me zelfs dat we nú pas “gespot” zijn, gezien de relatief simpel te herleiden referrers-links. (En een bloglines-zoektochtje leidt ook al snel naar het Clockwork Weblog In Oprichting.)

  Ik geloof zeker in de openheid van informatie en in de toegevoegde waarde van een Business Weblog. Het Clockwork Weblog is daarom t.z.t. bedoeld om een kijkje in onze keuken te bieden. Maar voor de startfase van het Clockwork Weblog blijft de deur nog even dicht.

  Uiteraard is iedereen voorlopig welkom om door het RSS-sleutelgat te kijken. 😉

  Happy blogging,

  Bas


  8 november 2004 om 13:31

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!