Webinar: Laat je content leven op LinkedIn #ADV

28 oktober 2014, 09:30

Haal alles uit je content via LinkedIn

LinkedIn is de laatste jaren gegroeid naar ruim 5 miljoen Nederlandse leden. Met die groei zijn parralell ook de mogelijkheden van het platform vergroot. LinkedIn is van profielensite gegroeid naar een content platform. De mogelijkheden om direct de juiste doelgroep te vinden zijn enorm. Maar hoe werkt dat en hoe kun je daar optimaal gebruik van maken?

In dit webinar leert Jan Willem Alphenaar, oprichter van LinkedInpro en adviseur op het gebied van LinkedIn, je hoe je je doelgroep alsnog kunt bereiken met behulp van contentmarketing op LinkedIn. Je leert waar content ingezet en geplaatst kan worden en hoe deze op de juiste manier onder ogen van de doelgroep komt.

In 1,5 uur leer je alles over contentmarketing binnen LinkedIn waaronder

  • Welke contentvormen ondersteunt LinkedIn
  • Delen van content via profielen
  • Company Pages en ShowCase Pages
  • Promoted targetting
  • Optimaal gebruik maken van groepen
  • De ultieme LinkedIn distributie

Deelnemers ontvangen na afloop van het webinar gratis het e-book ‘Contentmarketing met LinkedIn’ t.w.v. 27,50 euro.

Trainer: Jan Willem Alphenaar

Jan Willem Alphenaar is LinkedIn Watcher, oprichter van het platform LinkedInpro en daarnaast spreker, trainer en adviseur op het gebied van onder andere LinkedIn. Sinds 2005 is hij actief op dit platform en schreef hij al meerdere e-books voor dit zakelijke netwerk.

Jan Willem geeft regelmatig trainingen, workshops over LinkedIn en adviseert hierbij ook de grotere organisaties van de Benelux. In Februari organiseerde hij het eerste LinkedIn congres van de Benelux.

Info & inschrijven

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!