Webinar: 10 jaar online video! Waar gaat de markt naar toe? #adv

20 mei 2014, 07:00

Wie jarig is… reflecteert. Het tienjarig bestaan van Quadia Online Video is een mooi moment om even stil te staan bij de stormachtige ontwikkeling die online video sinds 2004 heeft doorgemaakt. En, zeker net zo belangrijk: wat staat ons de komende jaren te wachten?

Omdat trakteren natuurlijk ook bij jarig zijn hoort, doen we dat graag samen met andere liefhebbers van online video. Wil je samen met Quadia een blik werpen op de geschiedenis, het heden en de toekomst van online video? Schrijf je dan vandaag nog in voor het gratis interactieve webinar 10 Jaar Online Video, op donderdag 5 juni.

Het programma:

  • Een terugblik: hoe heeft online video zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld?
  • Online Video Monitor 2014: wat is de impact van Online Video anno 2014?
  • De zakelijke mogelijkheden van online video: voorbeelden, cases en resultaten
  • De toekomst van online video: waar gaat de markt naar toe?
  • Vote your video: bekendmaking van de meest toonaangevende video’s van de afgelopen tien jaar (in samenwerking met Marketingfacts). Wat kunnen we hiervan leren? Stemmen op deze verkiezing kan nog tot 23 mei.

De presentatie van het webinar is in handen van Lars Sørenson. Speciale gasten zijn onder meer Mascha Driesen (voormalig Head of YouTube & Branding Solutions Benelux), Igor Milder (Managing Director van Talpa Connect) en Nico Verspaget (CEO, Quadia Online Video).

De uitzending vindt plaats vanuit de AKN Studio's in Hilversum. Wil je liever ter plekke aanwezig zijn om een kijkje achter de schermen te nemen bij het maken van een webinar? Ook dat kan: geef dat dan aan op het inschrijfformulier.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!