Web 2.0 Conference

Web 2.0 Conference

Web 2.0 ConferenceVan 5 t/m 7 oktober werd in San Francisco het jaarlijkse Web 2.0 congres gehouden. Ook dit jaar hebben de organisatoren John Battele en Tom O’Reilly weer een groot aantal Web 2.0-pioniers naar het congres weten te halen.

Via Technorati, Feedster, del.icio.us en Flickr is inmiddels onzettend veel (beeld)materiaal van het congres beschikbaar. Een selectie hiervan is ook te vinden via de speciaal opgezette Conference Coverage.

Voor wie nog niet helemaal op de hoogte is van het begrip Web 2.0 wijs ik nogmaals naar een recent dossier in BusinessWeek. Wat de toegevoegde waarde is van Web 2.0 is goed uitgelegd in Value of Web 2.0 en wie op de hoogte wil blijven van Web 2.0 raad ik zeker aan om TechCrunch eens te bekijken.

Zijn er naast Nils Rooijmans (ilse media) eigenlijk nog meer Nederlanders naar Web 2.0 Conference geweest?


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.