We hebben een RSS-feed!

6 september 2005, 19:15

Hoe lang zal het nog nieuws zijn als een adverteerder of uitgever roept dat ze nu ook een RSS-feed hebben? Ik heb al eens eerder geschreven dat het nieuwe er voor mij nu wel een beetje af is. Nog dagelijks ontvang ik emails met meldingen van nieuwe iniatieven, nog dagelijks verbaas ik me dan meer over het feit dat ze nog geen RSS-feed hadden.

Zo verbaas ik me bijvoorbeeld over het feit dat zowel de nieuwe website van Endemol (sorry ex-collega’s) als de website van Talpa geen RSS-feeds aanbieden.

Natuurlijk zijn er ook positieve voorbeelden te noemen zoals hypotheekrente per RSS en recentelijk reisaanbiedingen via RSS (complimenten aan een andere ex-collega).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    Louise

    spune:Si eu citesc din umbra pentru ca-mi place cum scriu. Dar de crezut? C&mo712;#8on. Crezi ca o curva are darul de a scrie? Sau daca chiar il are, isi asterne intamplarile pe net?


    12 juli 2016 om 06:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!