Wat is waar?

15 augustus 2005, 15:55

Een viraal ondersteund internetspel van de BBC veroorzaakt een debat over ‘de waarheid’ op het internet.

Jamie Kane, de zanger van de popband ‘Boy*d Upp’ is omgekomen in een helicopter crash”. En de BBC nodigt meisjes van 14 tot 18 jaar oud uit om het mysterie rond zijn dood op te lossen.

De meisjes worden op weg geholpen met interviews op BCC Radio 1, optredens van de artiest in Top of the Pops en nieuwsberichten rond zijn dood op BBC News. En daar stoorde niemand zich aan. Maar nu er ook nog een WikiPedia artikel opduikt, is het hek van de dam

Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!