Wallie voor prepaid shoppen

25 september 2003, 07:03

Tiscali introduceert met ingang van 4 oktober de Wallie-card, een “pre-paid betaalkaart voor op Internet”. De kaarten zijn verkrijgbaar in 5, 10, 20 en 50 Euro.

Op de achterkant van de kaart zit een kraslaag waaronder de unieke kaartcode zichtbaar is. Deze bestaat uit zestien cijfers en drie letters.

De consument kan deze code vervolgens gebruiken bij sites die de kaart accepteren. Na invoering wordt automatisch het tegoed van de kaart aangepast. Als het tegoed onvoldoende is, kan de code van een nieuwe kaart worden ingevoerd. Verder is via de site van Wallie het actuele saldo te controleren.

Wallie richt zich met name op kleine betalingen, waarvan het 25 tot 30 procent opstrijkt.De kaart zal vanaf 4 oktober in zo’n 3500 winkels te koop zijn, net zoals nu prepaidkaarten voor mobieltjes te koop zijn. De kaarten zijn vervolgens bij de belangrijkste Nederlandse internetwinkels te gebruiken, zo belooft de initiatiefnemer

(Bron: Webwereld.nl)

Werkzaam bij TNS Singapore als Senior Manager Interactive op het gebied van (nieuwe) media en emerging technologies. Met name gespecialiseerd in het toepassen van nieuwe onderzoeksmethoden en -technieken.

Categorie
Tags

2 Reacties

  P.COUMANS

  WAT VERDIEND DE VERKOPER VAN EEN WALLIEKAART NUL,NUL EUROCENT.

  TISCALI PAKT 25 TOT 30% !!!

  BEDANKT TISCALI.


  17 september 2009 om 15:21
  Polle

  Reageren op een bijzonder gedateerd bericht, uit pure frustratie, in prachtige CAPS: Goed bezig hoor.


  17 september 2009 om 16:04

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!