Wallie draait verder zonder Distri Group

24 februari 2005, 15:08

Na het uitgesproken faillissement van de Distri Group kiest Wallie er voor om zelfstandig verder te gaan. Waar in de afgelopen periode de verkoop en distributie van de kaarten voor rekening kwamen van de Distri Group, zullen deze activiteiten vanaf heden worden uitgevoerd door Wallie B.V. zelf. Alle betrokkenen Merchants, Retailers en consumenten zijn financieel beschermd en geborgd door de oprichting van de “Stichting Derdengelden Wallie”.

Na de introductie eind 2003 heeft Wallie een succesvolle start en groei doorgemaakt. Met een naamsbekendheid van 27% (NIPO) en een maandelijkse groei van meer dan 15% is Wallie een begrip binnen de betalingsmarkt.

Voor 2005 is Wallie B.V. positief gestemd. In dit jaar wil Wallie gaan werken aan zijn propositiebekendheid met een aantal toonaangevende merchants. Daar waar de banken zich gezamenlijk zullen richten op de macrobetalingen met iDeal, wil Wallie zich zwaar gaan profileren als h?t microbetaalsysteem.

Wallie verwacht dit jaar een grote omzetgroei in de markt voor content, downloads en gaming. Met een online realtime betaalmethode zoals Wallie, past een betaalsysteem met een betaalgarantie.

Bron:

Persbericht Wallie BV

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!