Vrolijk Pasen

25 maart 2005, 14:26

Twee jaar geleden schreef ik op deze plaats dat meer dan 75% van de jongeren niet weet wat Pasen eigenlijk betekent. Wat is de oorsprong maar vooral ook wat doen de paaseieren en die maffe paashaas eigenlijk in het verhaal? Ik heb niet de indruk dat de kennis hiervan de laatste jaren bij jongeren (en ouderen) is verbeterd. Weet jij het zonder door te klikken op bovenstaande link?

En voor iedereen die zich verveeld tijdens de Paasdagen, er staan ook een aantal links naar zogenoemde Easter Eggs. Dit zijn de digitale varianten van de verstopte paaseieren. Zelf nog een leuke paassite, paascampagne of easter egg gespot? Plemp het dan in de comments voor de andere lezers. Ik ben er in ieder geval voor een paar dagen vandoor.

Vrolijk Pasen!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

4 Reacties

  Arnoud

  In Homesite zit een easter egg. Het is een spelletje waarbij je HTML-tags bij elkaar moet zoeken.


  25 maart 2005 om 15:41
  Robert

  Gebeurt weinig online dit jaar. Ik heb dit jaar zelfs nog geen weblog in paasjasje gezien, saai hoor.

  Marco en anderen, goed paasweekend!


  25 maart 2005 om 15:52
  Dorri

  Marco, ik kwam deze pop-up toevallig tegen (tijdens e-cards versturen) en tegelijk heb ik screen-dump van gemaakt. Nu kan ik het niet meer vinden (heb mijn cookies ook verwijderd maar dat helps niet) dus tja … geniet maar van de image 🙂


  28 maart 2005 om 11:53
  Dorri

  En ja 🙂 de site waar ik naar linkt vertoonde eggy-pop-ups.


  28 maart 2005 om 12:06

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!