Volkskrantblogs zo lek als een mandje?

18 september 2005, 18:19

Frank Meeuwsen van Frank-ly: Zondagavond besloot ik ook de nieuwe dienst van de Volkskrant (VK) onder de loep te nemen. Iedereen met een verhaal kan binnen een paar tellen een weblog beginnen. Ze hebben alleen een paar gebruikerstest over het hoofd gezien. En dan de gebruikerstest door echte webloggers. Mensen die, als ze een link zien, eens gaan proberen wat er mee mogelijk is. En met de link die je krijgt als je je aanmeldt. Want met wat creatief URL-hacken en logisch nadenken zit je in no-time in het reactiesysteem van bijna elke Vkweblog. Hoe?

image

Nog even geduld….we geven de heren en dames bij de redactie nog de kans om de bug er uit te halen. Zou toch vervelend zijn als Frank-ly niet alleen op de Marketingfacts blog is te zien maar ook op bv Groeten uit Brussel, de gamesblog of een willekeurige reislog?

Zie hier het artikelscherm voor de gamesweblog van de Volkskrant. Of van Groeten uit Brussel

Update 23:34: In een zeer rap tempo heeft de Internetredactie van de VK gereageerd en het lek was snel gedicht. Op Frank-ly is wel een video te zien waarin deels bewijs is te zien dat er zo binnen was te fietsen bij de VK weblogs…

Frank is sinds 2000 actief als blogger. De laatste jaren is hij een actief voorstander van het open internet en het indieweb: Hou controle over je eigen domein, je eigen data en eigen netwerk. Op zijn blog https://diggingthedigital.com/ schrijft hij over deze ontwikkelingen.

Categorie
Tags

5 Reacties

  Simon Koelewijn

  Doe je goed Frank… 😉 Altijd leuk, systeempjes kraken.


  18 september 2005 om 18:37
  Guido van Nispen

  Frank dat klinkt niet best. Ik heb mijn gnispen.volkskrantblog.nl er ook al staan. Is dit het gevaar voor de early adopter?


  18 september 2005 om 18:45
  punkey

  Guido…check je blog maar….zo lek als een mandje…


  18 september 2005 om 19:02
  Guido van Nispen

  Frank dat is niet best….


  18 september 2005 om 19:04
  Henry Hardcore

  Er is gvd maar een VK!!!


  18 september 2005 om 22:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!