Voetbal babes uit China

Voetbal babes uit China

Esquire voetbal babes


WK voetbal inspireert niet allen Nederlandse en Duitse reclamemakers maar ook Chinese. Chinese editie van het tijdschrift Esquire heeft via een aantal Chinese weblogs een mooie virale campagne gelanceerd. Foto’s uit Esquire werden gepubliceerd op Flickr, toegevoegd aan Flickrbabes en zijn nu onderwerp van bewondering en discussies op het internet...


DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Dat heeft een tijd geduurd voordat deze campagne hier te zien is terwijl die al een paar weken al aanwezig was ten burelen van mf.
  De foto's waren al bekend als campagne van zattevrienden.be en ook al gesignaleerd op Asian Sirens (NSFW).
  Wellicht ook aardig om even de comments te lezen op Coolz0r.

  geplaatst op
 • Prachtige serie van printads die ik de afgelopen weken op diverse blogs ben tegengekomen. Interessant om te zien hoe deze inmiddels de hele wereld rondgaan en nu blijkbaar ook de Russische blogosfeer heeft bereikt.

  geplaatst op
 • Is dat toeval of niet, in dezelfde minuut een reactie met dezelfde strekking. Marc, inderdaad al een tijdje bekend ten burelen van mf dus ;-)

  geplaatst op
 • Ik was vooral geïnteresseerd in het virale effect van deze campagne, en wat minder in Asian babes:-) Ik ben nog steeds benieuwd of deze foto's per ongeluk dat effect hebben bereikt of dat zij een onderdeel vormen in de virale campagne van de Chinese Esquire.

  geplaatst op
 • @ Marco Met die Russische blogosfeer heb ik het helemaal gehad. Sites zoals adme.ru kopieren dagelijks complete adblogs en publiceren zonder bronvermelding.
  Zo vind ik bijna de complete Houtlust terug in de social campaign sectie daar.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.