Voetbal babes uit China

1 juli 2006, 08:09

Esquire voetbal babes

WK voetbal inspireert niet allen Nederlandse en Duitse reclamemakers maar ook Chinese. Chinese editie van het tijdschrift Esquire heeft via een aantal Chinese weblogs een mooie virale campagne gelanceerd. Foto’s uit Esquire werden gepubliceerd op Flickr, toegevoegd aan Flickrbabes en zijn nu onderwerp van bewondering en discussies op het internet

Serge Fenenko
Strategy Director bij Novocortex

Strategy Director van het internet marketingbureau Novocortex, na 7 jaar marketing en business development bij Rabobank. Novocortex is gespecialiseerd in interactieve marketing en Internet Strategie Audits. We werken internationaal - in Nederland, Zwitserland, Rusland, Oekraïne, Kroatië etc. Novocortex maakt interactieve campagnes, virals en iPhone games die aandacht in sociale media en prijzen op internationale festivals winnen.

Categorie
Tags

4 Reacties

  media

  Prachtige serie van printads die ik de afgelopen weken op diverse blogs ben tegengekomen. Interessant om te zien hoe deze inmiddels de hele wereld rondgaan en nu blijkbaar ook de Russische blogosfeer heeft bereikt.


  1 juli 2006 om 19:33
  media

  Is dat toeval of niet, in dezelfde minuut een reactie met dezelfde strekking. Marc, inderdaad al een tijdje bekend ten burelen van mf dus 😉


  1 juli 2006 om 19:34
  serge.fenenko@novocortex.com

  Ik was vooral geïnteresseerd in het virale effect van deze campagne, en wat minder in Asian babes:-) Ik ben nog steeds benieuwd of deze foto’s per ongeluk dat effect hebben bereikt of dat zij een onderdeel vormen in de virale campagne van de Chinese Esquire.


  2 juli 2006 om 08:48
  Houtlust

  @ Marco Met die Russische blogosfeer heb ik het helemaal gehad. Sites zoals adme.ru kopieren dagelijks complete adblogs en publiceren zonder bronvermelding.

  Zo vind ik bijna de complete Houtlust terug in de social campaign sectie daar.


  2 juli 2006 om 10:39

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!