• Mobile
    wordt gesponsord door

Videoblogging & podcasting

Videoblogging & podcasting
, ING Groep
@evr

ANMI SummerschoolVideoblogging & podcasting wordt steeds populairder ook in Nederland.  Frank-ly verblijdt ons regelmatig met videoverslagen van marketingevents, videosharing via bijvoorbeeld YouTube, wordt steeds populairder en sinds kort is de eerste blogger bij een filmcrew aangenomen.  De verwachting is dat videoblogging en podcasting het medialandschap nog behoorlijk gaan veranderen.

Daniel Salber, mede-auteur van de FireANT videoblogging en podcasting aggregator en Michiel Leenaars, directeur van de vereniging Internet Society Nederland zullen tijdens de workshop ‘Videoblogging & Podcasting: Techniques, Tools & Strategies’ van de ANMI Summerschool een overzicht geven van de huidige stand van zaken in podcasting en videoblogging. Ook praktische voorbeelden hoe in een professionele context podcasting en videoblogging kan worden gebruikt en mogelijke ontwikkelingen van deze nieuwe media worden besproken.

Marketingfacts is mediapartner van ANMI en zal (als de tijd het toelaat) ook aanwezig zijn tijdens de Summerschool in Amsterdam eind augustus.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.