Vacature: stagiair redactie Marketingfacts.nl

8 juni 2012, 12:36

Je leest regelmatig blogposts op Marketingfacts en je vraagt je wel eens af hoe we toch aan al die goeie blogposts komen. En eigenlijk zou je daar misschien zelfs wel je steentje aan willen bijdragen, zelfs als je daarbij een paar maanden tegen bovenstaande gezichten aan moet kijken. OK, hou je vast: dat kan!

Jij bent

Jij bent een derdejaars student journalistiek of communicatie met verstand van online marketing óf een student marketing met schrijftalent, op HBO-/WO-niveau. En op zoek naar een stage. Zo een waarbij je in het diepe wordt gegooid. En natuurlijk zijn er zwemvesten en leraren aan de kant voor het geval dát, maar eigenlijk heb je die helemaal niet nodig. Want jij voelt je bij al schrijvend over het online medialandschap als een vis in het water.

Herken je jezelf? Mooi, dan hebben wij een mooie stageplek voor je!

De stage

Tijdens de stage zul je volledig en volwaardig meedraaien op de redactie van Marketingfacts. Je zult binnenkomende blogposts redigeren en eigen artikelen schrijven, waarbij we vertrouwen op jouw creativiteit, energie en eigen mening. Daarnaast onderhoud je contacten met onze bloggers.

De stage duurt 5 à 6 maanden en vindt plaats in het centrum van Arnhem (4 minuten loopafstand van station Arnhem Centraal).

Reageren

Interesse? Mooi, dan horen we graag van je. Stuur een korte motivatie en je CV (of een link naar je uitgebreide/bijgewerkte LinkedIn-profiel) naar ons toe. Het is een hele dikke vette pré als je al aantoonbare online aanwezigheid hebt in de vorm van blogposts, e.d. Vergeet die dus vooral niet te vermelden!

Stuur je reacties naar Bram Koster, community manager Marketingfacts, via bram@marketingfacts.nl. Voor vragen kun je ook met Bram mailen of bellen via 06 – 20 352 392.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!